Dari Meja Guru Besar

TCY passport photo

Salam sejahtera dan salam Satu Malaysia. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih atas kesyukuran ditugaskan menjadi Guru Besar di SJK Chung Hien pada tahun 2017. Saya rasa bertuah kerana diamanahkan tanggungjawab yang berat dalam mengetuai sekolah SJK Chung Hien yang cantik ini.

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua guru yang terlibat dalam menghasilkan portal ini. Diharapkan semua guru dapat bekerjasama untuk melengkapisikan segala maklumat serta mengemaskini aktiviti yang dijalankan sepanjang tahun dari semasa ke semasa.

Terhasilnya portal sekolah SJK Chung Hien turut membantu memperkenalkan sekolah kami dengan seluruh Malaysia malah secara global. Rakyat Malaysia dapat mengenali dengan lebih jelas lagi sekolah-sekolah di seluruh Malaysia dengan wujudnya portal ini. Saya turut berpeluang untuk mendapatkan maklumat dengan hujung jari di atas portal ini sungguhpun saya bersara kelak atau berpindah ke sekolah lain.

Akhir sekali, diharapkan portal sekolah ini dapat dimanfaatkan oleh semua warga pendidik dan ibu bapa serta pihak-pihak yang ingin melihat sekolah kita. Sekian, terima kasih.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s